Er du klar for rask og effektiv e-læring?

Å skape læringsresultater går raskere og enklere når du bruker XtraMile. Vi gjør det enkelt for kursdeltakeren å lære, og raskt for deg å administrere.

HubSpot Video

 

Kom i gang med digital opplæring på 5 minutter

I løpet av 5 minutter er du klar til å sende ut e-læring til hele virksomheten din, ulike avdelinger, eller kundene dine. Kursportalen settes opp med din logo, og et ferdig kursbibliotek med 400 leksjoner.

HubSpot Video

 

Automatisk oppdatering av brukere

Sett opp en automatisk synkronisering av alle ansatte i din virksomhet. Dette tar 5 minutter, og du trenger ikke lenger tenke på hvem som har sluttet, hvem som er nyansatt eller om noen har byttet avdeling. Nyansatte får automatisk tilgang og de som slutter fjernes. Single sign-on gir de ansatte samme brukernavn og passord som til Microsoft-kontoen på jobb. Du kan sende kurs til alle basert på hvilke grupper eller avdelinger de er medlemmer av, for eksempel IT- eller HR avdelingen.

HubSpot Video

 

Lag ditt eget kurs

Det ligger allerede 400 leksjoner klare til bruk. Dekker ikke disse ditt behov, lager du raskt ditt eget. Over 3000 ansatte i norske virksomheter bruker daglig XtraMile til å lage e-læring innen IT-sikkerhet, HMS, onboarding, Teams og andre temaer. Det har aldri vært enklere å lage e-læring med video, tekst, bilder og spørsmål.

Vi har laget e-læring for over 500 000 deltakere i 7 år. Har du lyst til å ta e-læringen til et nytt nivå, booker du tid med en av våre spesialister.

HubSpot Video

 

Spre kurset til hele virksomheten

Det er enkelt å spre kurset til de ulike avdelingene og personene i virksomheten.

Kurs kan sendes ut på ulike måter:

  • Sendes ut i sin helhet til de valgte personene eller avdelingene. 
  • Kurset kan deles opp og sendes ut på bestemte datoer.
  • Kurset kan sendes ut basert på en aktivitet, for eksempel at en ny person begynner i virksomheten.

Kursdeltakerne kan få tilgang på e-læringen via e-post, Teams, eller andre kanaler dere bruker til internkommunikasjon.
HubSpot Video

 

Få høy gjennomføring

Hvorfor får man høyere gjennomføring med XtraMile sammenlignet med tradisjonelle Learning Managment Systemer? Svaret er enkelt: Microlearning

Microlearning er et læringskonsept, hvor et av hovedelementene er å dele det man skal lære inn i korte og konsise leksjoner. Når vi gjør det raskere å ta til seg læring, er det flere kursdeltagere som gjennomfører og vi skaper gode læringseffekter.

Vi lager verktøyet som gjør det enkelt for deg å hente ut gevinsten fra Microlearning:

  • Korte leksjoner, som brukeren kan ta på 2-5 minutter
  • Brukeren trenger ikke oppgi brukernavn eller passord
  • Brukeren får tilsendt relevante leksjoner i et fast tempo

De flinkeste i klassen får opptil 90% av virksomheten til å gjennomføre e-læringskurs som ikke er obligatoriske.

HubSpot Video

 

Sertifiser deltakerne dine

Som et bevis på gjennomført og bestått kurs kan deltakerne motta sertifisering. I XtraMile er det enkelt å lage, og følge opp sertifiseringer. Korte og konsise e-læringsleksjoner med flervalgsspørsmål gjør det raskt å tilegne seg kunnskapen man trenger for å bestå testene.

Et eksempel på bruk av sertifisering var i 2020 da det ble nødvendig å øke kunnskapen om smittevern i flere bedrifter. Folkehelseinstituttet (FHI) lagde en sertifiseringstest for ansatte i frisør- og velvære bedrifter. I løpet av en helg sertifiserte vi 13 000 frisører innen smittevern spesifikt for deres bransje.

HubSpot Video

 

Se hva de ansatte har lært

Når du sender ut et kurs til hele virksomheten er det viktig å vite hvor mange som har gjennomført kursene, hvor mange som har bestått testene, og hvordan de evaluerer kurset. Det tar deg et par minutter å få oversikt over hele virksomheten, og du kan selvfølgelig se resultatene på avdelings-, lokasjons-, eller individnivå.

HubSpot Video

 

Fornøyde deltakere

Vi har spurt over 10 000 deltakere om hvordan de synes det er å lære nye ting med XtraMile. Vi var spente på tilbakemeldingene ettersom de fleste ikke velger kurset selv, men får det tilsendt av en leder. Hele 80 % synes det var Knallbra mens kun 2 % syntes det var “Helt tragisk”.

En stor andel av de som svarte på undersøkelsen ga oss også skriftlige tilbakemeldinger:

Korte og enkle leksjoner gjør det lett å lære”

“Deilig å kunne lære når man selv vil”

“Konsist, enkelt og rett på sak. Veldig bra måte å lære på”