E-læringskurs – kjøp kurs enkeltvis

XtraMile-kurs sendes direkte til deltakerne via e-post, noe som bidrar til høy gjennomføringsprosent. Vi setter også opp en selvbetjeningsside hvor kursdeltakeren selv kan bestemme tempo. Dette har vist seg å bidra ytterligere til høy gjennomføringsprosent.

«Vi innførte Skype for Business og gav e-læring til alle ansatte. Etter 1 måned har 85 % startet, og av disse har over 99 % gjennomført.»
                                                             Entreprenørfirma

Fri Bruk – ubegrenset bruk av alle kurs

Fri Bruk er et abonnement som gir deg tilgang til kurs i alle Microsoft-applikasjonene. Kursporteføljen oppdateres kontinuerlig, og du har tilgang til kurs i nye versjoner innen én måned etter utgivelse fra Microsoft. Fri Bruk gir deg som administrator muligheten til å sende ut kurs så ofte du vil, eller du kan la brukerne ta de kursene de selv ser at de har behov for å gjennomføre.

Arkitekt – lag dine egne kurs

Arkitekt-abonnementet gir deg tilgang til alle funksjoner i XtraMile og lar deg opprette egne e-læringskurs, kunnskapstester og kartlegginger – raskt og enkelt. I tillegg får du mulighet til å kombinere og redigere alle Microsoft e-læringskurs slik at din bedrift får det som passer 100 prosent.

Du kan legge til videoer, dokumenter, skjermdumper, tekst, bilder, lenker og mye mer. Å lykkes med e-læring har aldri vært enklere: I løpet av to timer er du i gang med opplæring til hele bedriften.

XtraMile er så enkelt å jobbe med at de to timene også inkluderer opplæring av administratorer. Kursporteføljen oppdateres kontinuerlig, og du har tilgang til kurs i nye versjoner innen én måned etter utgivelse fra Microsoft.