Office365 og SharePoint Online

Skal dere ta i bruk Office365, eller ønsker å utnytte alle mulighetene?
E-læringskurset inneholder alt organisasjonen trenger å lære for å utnytte Office365 og SharePoint Online; Lagring i OneDrive, Yammer, Planner, Sway, synkronisere innhold, dele innhold med andre, samarbeide om dokumenter, søk og mye mer.

Kom i gang med SharePoint Online
Dokumentbibliotek
Lag og del dokumenter
Søk og deling av innhold
Office365 - Kom i gang
Skype for Business
Planner
Sway

HMS

Helse, miljø og sikkerhet(HMS) angår oss alle, og handler om forbedring av vår felles arena; arbeidsplassen.

  HMS er lovpålagt, men også lønnsomt! Derfor velger vi å kalle det: «lovpålagt lønnsomhet».
I e-læringskurset lærer man hvorfor du som arbeidstaker, spiller en viktig rolle i å forebygge ulykker, skader og andre forhold som kan medføre store tap for virksomheten.

Et godt HMS-arbeid bidrar til trygge arbeidsplasser preget av høg trivsel, og sikker produksjon av varer eller tjenester i tråd med kundens forventninger.

E-læringskurset i HMS  kan du ta når som helst. Det er en målrettet og fleksibel opplæringsform som tilfredsstiller Arbeidstilsynets retningslinjer til innhold og dokumentasjon.

Hvorfor er HMS viktig?
Lovpålagt lønnsomhet
Verneutstyr
Hva forventes av meg?

MS OFFICE 2016

Trenger dere å heve kompetansen på MS Office 2016. E-læringskursene dekker over 100 av de viktigste temaene i Office 2016. E-læringskursene dekker aktuelle nyheter og forbedringer i Office 2016. I e-læringskursene for Outlook, PowerPoint, Excel og Word lærer du funksjoner som gjør at du kan jobbe raskere og smartere. Ved å ta i bruk det du lærer sparer man mange timer på hver uke.

Nyheter i Office 2016
Tidssparing i Outlook 2016
Excel 2016
Word 2016
OneNote 2016
PowerPoint 2016
Windows 10

MS DYNAMICS CRM

E-læringskurs i Dynamics CRM øker verdien av Dynamics CRM: Automatiser salgsprosesser, finn nye kunder, øk salget, behold de eksisterende kundene. Ta e-læringen og sikre at hele organisasjonen vet hvordan de skal jobbe med service skedulering, kundeservice, markedsføring, salg og rapporter i Dynamics CRM.

MS CRM Introduksjon
MS CRM Service Skedulering
MS CRM Kundeservice
MS CRM Markedsføring
MS CRM Salg
MS CRM Rapporter, innsikt & analyse

IT-Sikkerhet

Informasjonssikkerhet kan sammenlignes med et hus: Teknologien er veggene, vinduene og alarm systemene.

Prosessene er å vite at du når du forlater huset må du lukke vinduene, skru på alarmen og låse døren. For at vi skal lykkes med informasjonssikkerhet er du med andre ord essensiell, fordi det er du som må "lukke vinduene og skru på alarmen".

Dette kurset gir deg gode kjøreregler, eksempler som du skal være på vakt for, og innsikt i retningslinjer. Sammen sikrer vi både dine og bedriftens verdier. Kurset kan tilpasses din bedrift kostnadsfritt.

Informasjonssikkerhet

Lag E-læringskurs på 1-2-3

Bruk bilder, filmer, dokumenter og lenker fra din egen pc, intranett eller internett. Uansett hva du ønsker å bruke, tar det bare et par sekunder å legge det til i kurset. I videoen kan du se hvor kjapt du kan lage egne kurs.


Å lage egne e-læringskurs har aldri vært enklere
«Vi satte vår eldste medarbeider på 66 år til å lage XtraMile-kurs. Det klarte han fint, uten opplæring.»
Kompetanseansvarlig, Bilfinger Industrier Norge.

Du kan også veldig enkelt legge kompetansekartlegging og kompetansetester til alle kurs. Kartleggingen kan brukes til å målrette kursene slik at deltakerne kun får servert relevant innhold. Samtidig får du full oversikt over komptansenivåene i organisasjonen.