Rask og effektiv obligatorisk opplæring med XtraMile E-learning

Er du lei av å bare bruke PDFer, PowerPointer og masse regneark i den obligatoriske opplæringen? Med XtraMile E-learning kan du raskt sette opp og rulle ut obligatorisk opplæring. Tiden du bruker blir redusert fra uker til dager.

Få gratis demo
Rask og effektiv obligatorisk opplæring med XtraMile E-learning
Moderniserer opplæringen i din bedrift
Moderniserer opplæringen i din bedrift

XtraMile E-learning automatiserer oppsett av kurs, utsendelse og sporing. Med redusert administrasjon kan du bruke tiden på det som betyr noe.

Enkel oppdatering av kursmateriel
Enkel oppdatering av kursmateriel

XtraMile organiserer kursene og gjør de enkle å finne. Da blir det enkelt å justere innholdet i tråd med regulatoriske oppdateringer og endring av retningslinjer.

Læring hvor som helst, 
når som helst
Læring hvor som helst, 
når som helst

XtraMile legger til rette for konsistent opplæring av alle ansatte, uavhengig av lokasjon. Enten de er på hovedkontor eller hjemmekontor får de nødvendig opplæring når de skal.

En bedre måte for obligatorisk opplæring av hundrevis av ansatte

IT og CISO
Lag kurs raskt

Du kan raskt lage opplæringsmoduler om kritiske temaer som IT-sikkerhet, phishing-angrep og personvernlover. Det er spesielt viktig i et område i konstant endring, hvor oppdatert kunnskap kan stoppe sikkerhetsbrudd.

Automatisert distribusjon

Med XtraMile kan IT-avdelingen automatisere tidsplanleggingen, utrullingen og oppfølgingen av opplæringsprogrammer. Med minimalt manuelt arbeid kan du følge tidsplaner og krav om etterlevelse.

Skalerbarhet

Når organisasjonen vokser, endrer også opplæringsbehovene seg. Det er enkelt å skalere med XtraMile og ta hand om flere brukere, flere kurs og mer innhold, uten at det går utover leveransene. Slik kan IT-avdelingen alltid dekke kunnskapsbehovet i virksomheten.

Vis meg hvordan det virker

La obligatorisk opplæring bli en effektiv læringsopplevelse

Obligatorisk opplæring som «fester seg»

Obligatorisk opplæring som «fester seg»

Interne retningslinjer og IT-sikkerhet er tunge temaer som kan være vanskelig å huske. Med XtraMile kan du dele opp store temaer i små leksjoner med en god blanding av tekst, grafikk og videoer.

I XtraMile ligger det allerede klart et bra bildebibliotek og 30+ bakgrunnsmaler som du kan bruke leksjonene dine. Du kan også legge til dine egne, hvis du vil.

Alle kan lage egne e-læringskurs

Alle kan lage egne e-læringskurs

Mange e-læringskurs oppleves utydelige og rotete, ofte fordi programvaren er så komplisert at det blir vanskelig for fageksperter å lage gode kurs, selv om innholdet er godt. Nå kan du la oss ta IT-delen. Våre verktøy gjør det enkelt å legge til tekst, bilder, videoer, spørsmål, evalueringer og tilbakemeldinger, hvor som helst i kurset. Du trenger bare velge format og bakgrunn, så er du klar til å starte.

Gjør AI til din høyre hand

Gjør AI til din høyre hånd

Har du dårlig tid? Da kan du ganske enkelt skrive inn tema eller en beskrivelse i vår AI-funksjon, og så får du et ferdig kurs på tre minutter. Det ferdige kurset kommer komplett med et sammendrag, leksjoner og grafiske illustrasjoner eller bilder – enten det handler om onboarding eller et dypdykk i mangfold. Du trenger bare gjøre de siste justeringene selv.

Blandet opplæring er mer interessant

Blandet opplæring er mer interessant

Hvorfor begrense opplæringen til kun e-læring? Mennesker liker å lære på forskjellige måter, og du liker å lære bort på forskjellige måter. Med XtraMile kan du kombinere forskjellige formater, for eksempel fysisk undervisning og live games, for å gjøre opplæringen mer levende, slik at kunnskapen huskes.

Opplæring som passer alle

Opplæring som passer alle

Nå trenger du ikke bruke samme opplæring for alle. XtraMile lar deg tilpasse hvordan og når opplæringen skjer, så det passer startdato og rolle til hver ansatt. Det spiller ingen rolle om det er et komplett kurs som rulles ut samtidig eller et tilpasset opplegg. XtraMile håndterer uansett alle detaljene, inkludert automatiske sertifiseringer og synkronisering med systemer.

Frame 10023 (3)-3

Sporing og rapportering av resultater

Alle kundene vi snakker med bekymrer seg for fullføringsrater. I vårt dashbord får du komplett oversikt over status på opplæringen: fullføringsrater, nivå av engasjement og etterlevelse av kunnskap. Fra dashbordet kan du anerkjenne prestasjoner med en gratulasjon eller gi et vennlig hint til de som ikke har fullført.

Frame 10023 (5)-1

Smart feedback gir bedre kurs

Du kan glemme spørreskjemaer på papir for å evaluere kursene. XtraMile sørger for at all feedback gjøres digitalt. Deltakerne kan rangere opplevelsen de har av e-læringen, og legge igjen kommentarer direkte inne i selve kurset. Systemet sorterer kommentarene og framhever hva som fungerer og hva som kan bli bedre.

XtraMile gjør e-læringen bedre

XtraMile sørger for at opplæringen skjer smidig fra start til slutt. Det passer perfekt for HR og IT-avdelinger som vil gjøre den obligatoriske opplæringen mindre av et ork, og mer av en suksess.

Miks og bland læringsmetoder

Selv om du bruker XtraMile E-learning så kan du gjerne forsterke kursene med andre læremåter.

Kombiner e-læring med instruktørledet kurs. Eller legg XtraMile Games til fysiske kurs for å øke engasjementet. Det er bare fantasien din som setter grenser for hvordan du mikser og blander.

XtraMile Games

XtraMile Games

Gjør obligatorisk opplæring mer gøy med gamification.

Interaktive utfordringer og konkurranser gjør at komplisert kunnskap sitter bedre, gjør leksjonene mer morsomme og øker fullføringsratene.

Les mer om Games
XtraMile Live Training

XtraMile Live Training

Sett personlig preg på opplæringen med fysiske leksjoner eller på webinar.

Du kan koble teamet ditt med ekspert i sanntid, så de kan ha interaktive diskusjoner, spørsmål og svar og praktiske læreopplevelser.

Les mer om Live Training

Kom raskt i gang

Har du ikke tid til å lage ditt eget kurs? Da kan du heller bruke et fra vårt bibliotek. De ligger allerede klare, komplett med e-poster, arbeidsflyter og påminnelser.
 
Kursene er designet slik at de enkelt kan tilpasses behovene i bedriften din. Raskt å sette opp, og effekten kommer nesten like raskt.

IT Sikkerhet
IT Sikkerhet
HMS
HMS
Bærekraft
Bærekraft
Antikorrupsjon
Antikorrupsjon
GDPR
GDPR
Etiske retningslinjer 
Etiske retningslinjer

Dette sier kundene

Med Xtramile har Uno-X klart å få svært høy gjennomføring og engasjement på kursingen.Vi har automatiserte utsendelser, oppfølginger, tester og kursbevis som sikrer at ansatte er oppdatert på systemer og nye trusler. XtraMile tar også tak i utfordringer som dukker opp underveis, og løser det med tett oppfølging for å sikre at vi i Uno-X lykkes. Jeg ser på XtraMile mer som en god rådgiver og sparringspartner enn en ren kursleverandør.

Rene Francis Lares

Rene Francis Lares, IT System og IT Sikkerhetsansvarlig

Telenor Danmark har samarbeidet med XtraMile i 4 år og utviklingen på tjenesten har vært vellykket. XtraMile sine innovative kurs og løsninger sikrer at ansatte hos våre kunder holder seg bevisste og forblir trygge IT–brukere.

Emilie Marie Mønster Ishøi

Emilie Marie Mønster Ishøi, Junior Product Manager

Fjord Base Gruppen har de ansattes årvåkenhet i hverdagen som fokus. De ansatte er siste ledd i våre sikkerhetskjeder og vi bruker XtraMile E-learning og phishing-simuleringer som verktøy for å få styrke laget og gjøre oss mest mulig robuste mot trusler og cyberkriminalitet.

John-Arne Nybakk

John-Arne Nybakk, IT Leder Drift

Venstre bruker XtraMile til internskolering av folkevalgte, tillitsvalgte og aktivister. Kvaliteten på vår digitale skolering løftet seg etter at vi byttet over til XtraMile. Vi er veldig fornøyd med plattformen.

Emilie Marie Sandra Yeomans

Emilie Marie Sandra Yeomans, Organiasjonsjef

Vi pleide å bruke 8 timer på opplæring av nye ansatte. Med XtraMile tar det mindre enn én time nå.

Gaute Holthe

Gaute Holthe, Spesialrådgiver

Har du dine egne kurs?

Legg de til med vår SCORM-kompatible plattform. Den spiller godt på lag med andre plattformer, slik at du kan mikse dine eksterne favorittkurs inn i opplæringsprogrammet ditt, så det passer til bedriftens behov.

Klar for å forbedre opplæringen, med mindre ressurser?

Finn ut hva XtraMile kan gjøre for teamet ditt. Bli en av de smarte bedriftene som bytter til en plattform dedikert til automatisert opplæring.