Layout Background
Lurer du på noe om XtraMile?
Kristoffer Aas
Kristoffer Aas
+47 92 43 73 71
Sten Ove Elvegård
Sten Ove Elvegård
+47 90 93 56 08
Om XtraMile

Vi lagde XtraMile fordi vi ønsket å gjøre det enklere for bedrifter å lykkes med opplæring internt. Mange bedrifter ønsker å bli bedre på å dele kunnskap, lære opp ansatte i ulike IT-verktøy og gi nyansatte god innføring i ulike arbeidsrutiner. Vi har løsningen!

 

Bedrifter vi har pratet med, forteller at de ofte må velge mellom å innføre et tradisjonelt Learning Management-system (LMS), gjennomføre klasseromskurs eller leie inn eksterne konsulenter som skreddersyr e-læringskurs. Men på grunn av de høye kostnadene knyttet til dette, velger de ofte å ikke foreta seg noe som helst. Med XtraMile får bedrifter imidlertid et nytt alternativ som skaper målbare resultater – raskt, enkelt og effektivt.

Partnere
Det er viktig for oss at alle kursene i XtraMile holder den absolutt høyeste kvaliteten. Derfor samarbeider vi med Glasspaper, som – i tillegg til å være Norges største IT-kursleverandør  har blitt kåret til Årets kurspartner av Microsoft hele seks år på rad. Med over 15 års erfaring med e-læring er vi derfor helt trygge på at microlearningkursene våre er de beste på markedet.
Glasspaper
Vi ønsker å utvikle e-læringsteknologien kontinuerlig, slik at du skal få mest mulig ut av XtraMile. Gjennom samarbeidspartneren vår Degree Consulting Group har vi tilgang til kompetanse og ressurser som er mer vanlig for selskaper ti ganger så store som XtraMile. Derfor garanterer vi at du alltid vil oppleve XtraMile som en kraftig opplæringsverktøy, som er mer brukervennlig og har flottere design enn noe annet e-læringsverktøy.
Degree Consulting Group