Din komplette løsning for instruktør-opplæring

XtraMile Live Training gjør det enkelt å sette opp instruktørledede kurs, administrere påmeldinger og følge opp deltakere, alt i én og samme plattform.
 
Det kan være 200 deltakere, flere instruktører, ulike lokasjoner og mange datoer. XtraMile automatiserer hele prosessen, slik at du reduserer tidsbruk på planlegging, endringer og oppfølging av deltakere og instruktører.

Få gratis demo
Onboarding-1 2 (1) (1)
Layer_1-1
Frigjør tid

Med en sentralisert administrasjon av obligatorisk opplæring kan du enkelt opprette kurs og automatisere håndteringen av hundrevis av påmeldinger.

Layer_1 (1)-1
Forenkle administrasjon

Last opp alle kursdatoer til XtraMile samtidig, slik at deltakerne kan registrere seg for hvilken som helst treningsdato som de ønsker. Deltakerne kan også enkelt melde seg av eller bytte til forskjellige datoer og steder uten manuell innblanding.

Layer_1 (2)-1
Engasjer medarbeiderne med blandet læring

Når du kombinerer forskjellige læringsformer, gjør du opplæringen mer engasjerende. En kombinasjon av e-læringsmoduler og XtraMile Games gjør at kunnskapen sitter bedre.

Aldri mer systemer som ikke snakker sammen

1e0f59388a148d80041f61a185b13420 2-3
Planlagte sykluser for IT-opplæring

Planlegg og rull ut jevnlige og gjentatte leksjoner i beste praksis innen IT-sikkerhet, nye versjoner av programvare eller personvernregler. Du kan bruke interne eller eksterne kursledere.

Distribusjon av ressurser

Legg ved viktig kursmateriell sammen med invitasjonen, for eksempel sikkerhetsprotokoller, programvaremanualer eller øvelser på nødsituasjoner. XtraMile automatiserer distribusjonen, slik at materiell kommer vel fram i god tid før kursstart.

Oversikt over sertifiseringer

Send ut sertifiseringer etter at opplæringen er fullført, og følg med på at teammedlemmene har de nødvendige sertifiseringene i tråd med IT-protokoller.

Vis meg hvordan det virker

Slik virker XtraMile Live Training

Lag-nytt-kurs

Velg mellom webinar eller klasseroom

Live Training kan foregå på en fysisk lokasjon eller du kan bruke Microsoft Teams.  Dette krever ikke noe oppsett av deg, instruktøren eller de som skal delta. Du klikker på invitasjonen fra XtraMile, og så virker det.

Frame 10023 (1)-3

Lag en overbevisende beskrivelse av kurset

Skap en god start på kurset med en kort oppsummering som fanger oppmerksomheten og tydelige tegner opp målsettingene med opplæringen. Beskriv temaet, hvorfor deltakerne vil ha nytte av det og hva de kommer til å lære. Legg gjerne inn et godt bilde av foredragsholder eller kursleder, så navnet får et ansikt.

Frame 10023 (2)-3

Bestem kursdatoer, klokkeslett og lokaler

Enten det er en engangs-workshop eller en månedlig opplæring kan deltakerne velge den leksjonen som passer deres kalender. Du kan angi lokaler eller legge til mulighet for digital deltakelse, for eksempel Microsoft Teams. Alle oppdateringer i tid og sted blir automatisk kommunisert fra XtraMile, så alle får nødvendig informasjon.

Legg til ekstra materiell og ressurser

Legg til ekstra materiell og ressurser

Hjelp deltakerne med gode forberedelser. Del ressurser som artikler, casestudier eller interaktive moduler før kurset starter. Da stiller deltakerne mer informert og det blir mer interaksjon i klasserommet.

Frame 10023 (4)

Administrasjon av kursdeltakere

XtraMile Live Training gir det god oversikt over oppmøte og detaljer om deltakerne. Hvis noe kommer i veien, kan deltakerne endre til en dag som passer bedre, noe som sparer alle for tid.

Se utviklingen til deltakerne

Se progresjonen til deltakerne

Du kan raskt se hvor effektene av opplæringen. Rapportene forteller deg:

  • Hvor mange deltakere det var
  • Navn på de som deltok og hvem som ikke var der
  • Hvem som ble sertifisert
Frame 10023 (6)

Legg til evaluering av kurs

Evalueringer av kurs gjør det enklere å forbedre kvaliteten. Men det gir også instruktørene tilbakemeldinger på hvor bra de leverte.

Evalueringene kan inneholde:

  • Spørsmål
  • Rangeringer
  • Kommentarer

Hva sier kundene?

Med Xtramile har Uno-X klart å få svært høy gjennomføring og engasjement på kursingen.Vi har automatiserte utsendelser, oppfølginger, tester og kursbevis som sikrer at ansatte er oppdatert på systemer og nye trusler. XtraMile tar også tak i utfordringer som dukker opp underveis, og løser det med tett oppfølging for å sikre at vi i Uno-X lykkes. Jeg ser på XtraMile mer som en god rådgiver og sparringspartner enn en ren kursleverandør.

Rene Francis Lares

Rene Francis Lares, IT System og IT Sikkerhetsansvarlig

Telenor Danmark har samarbeidet med XtraMile i 4 år og utviklingen på tjenesten har vært vellykket. XtraMile sine innovative kurs og løsninger sikrer at ansatte hos våre kunder holder seg bevisste og forblir trygge IT–brukere.

Emilie Marie Mønster Ishøi

Emilie Marie Mønster Ishøi, Junior Product Manager

Fjord Base Gruppen har de ansattes årvåkenhet i hverdagen som fokus. De ansatte er siste ledd i våre sikkerhetskjeder og vi bruker XtraMile E-learning og phishing-simuleringer som verktøy for å få styrke laget og gjøre oss mest mulig robuste mot trusler og cyberkriminalitet.

John-Arne Nybakk

John-Arne Nybakk, IT Leder Drift

Venstre bruker XtraMile til internskolering av folkevalgte, tillitsvalgte og aktivister. Kvaliteten på vår digitale skolering løftet seg etter at vi byttet over til XtraMile. Vi er veldig fornøyd med plattformen.

Emilie Marie Sandra Yeomans

Emilie Marie Sandra Yeomans, Organiasjonsjef

Vi pleide å bruke 8 timer på opplæring av nye ansatte. Med XtraMile tar det mindre enn én time nå.

Gaute Holthe

Gaute Holthe, Spesialrådgiver

XtraMile gjør opplæringen bedre

XtraMile sørger for at opplæringen skjer smidig fra start til slutt. Det passer perfekt for HR- og IT-avdelinger som vil gjøre den obligatoriske opplæringen mindre av et ork, og mer av en suksess.

Miks og bland læringsmetoder

Selv om du bruker XtraMile Live Training så kan du gjerne forsterke kursene med andre læremåter.

Bruk e-læringsmoduler for å teste om deltakerne får med seg informasjonen. Eller legg XtraMile Games til fysiske kurs for å øke engasjementet. Det er bare fantasien din som setter grenser for hvordan du mikser og blander.

XtraMile E-learning

XtraMile E-learning

Lag engasjerende kurs tilpasset de ansattes behov, som de kan ta i eget tempo.

Lag leksjoner med interaktivt innhold, evalueringer og målinger. Slik at de både fullfører obligatorisk opplæring og husker kunnskapen de har lært

Les mer om E-learning
XtraMile Games

XtraMile Games

Gjør obligatorisk opplæring mer gøy med gamification.

Interaktive utfordringer og konkurranser gjør at komplisert kunnskap sitter bedre, gjør leksjonene mer morsomme og øker fullføringsratene.

Les mer om Games

Klar for å forbedre opplæringen, med mindre ressurser?

Finn ut hva XtraMile kan gjøre for teamet ditt. Bli en av de smarte bedriftene som bytter til en plattform dedikert til automatisert opplæring.