Gjør obligatorisk opplæring mer effektivt med XtraMile Games

Nå kan du teste om kunnskapen huskes, forbedre samarbeidet og bruke belønninger for høyeste engasjement i løpet av et kurs. I XtraMile Games får du funksjoner du kan tilpasse, og det er enkelt å sette opp. Alt sammen gir en bedre læringsopplevelse.

Få gratis demo
Group 9830
Interaktive læringsopplevelser
Interaktive læringsopplevelser

Vi husker bedre når vi lærer aktivt. Bruk spørrekonkurranser og live-spill for å aktivisere deltakerne. Kombiner spill med fysisk undervisning for å få enda bedre resultater.

Bedre resultater fra opplæringen
Bedre resultater fra opplæringen

Mål medarbeidernes kunnskap før og etter opplæring, med quiz og tester. Når du ser hva som bør forbedres, kan du skreddersy innhold som dekker de behovene.

Kontinuerlig læring og kompetanseutvikling
Kontinuerlig læring og kompetanseutvikling

Bruk XtraMile Games til å lage spillbaserte quizer i flere deler av opplæringen, for eksempel i temaer som retningslinjer og bærekraft. Det øker engasjement og kompetanse.

XtraMile Games gjør opplæring til en suksess

IT og CISO
Høy bevissthet om IT-sikkerhet

Gjør XtraMile Games til en integrert del av opplæringen i IT-sikkerhet. Da øker medarbeidernes bevissthet om trusler som phishing eller skadelig programvare. Gjennom spørrekonkurranser og simuleringer øver ansatte på å identifisere og respondere på sikkerhetsrisikoer. Det styrker bedriftens forsvar mot trusler.

Bedre opplæring i IT-compliance

Styrk IT-compliance i bedriften med XtraMile Games, bl.a. i temaer som personvern eller sikkerhetsprotokoller. Bruk spillbaserte funksjoner med multiple choice og sant/usant for å teste forståelse av spesielle temaer eller kapitler. Det sikrer regulatorisk etterlevelse og reduserer compliance-risiko.

Forenkler opplæring i programvare

Bruk XtraMile Games som en naturlig del i økter med programvareopplæring. Spørsmål og spill gjør det mer engasjerende å lære nye verktøy. Det blir raskere å forstå nye funksjoner. Og overgangen til nye systemer går smidigere.

Vis meg hvordan det virker

Hva sier kundene?

Med Xtramile har Uno-X klart å få svært høy gjennomføring og engasjement på kursingen.Vi har automatiserte utsendelser, oppfølginger, tester og kursbevis som sikrer at ansatte er oppdatert på systemer og nye trusler. XtraMile tar også tak i utfordringer som dukker opp underveis, og løser det med tett oppfølging for å sikre at vi i Uno-X lykkes. Jeg ser på XtraMile mer som en god rådgiver og sparringspartner enn en ren kursleverandør.

Rene Francis Lares

Rene Francis Lares, IT System og IT Sikkerhetsansvarlig

Telenor Danmark har samarbeidet med XtraMile i 4 år og utviklingen på tjenesten har vært vellykket. XtraMile sine innovative kurs og løsninger sikrer at ansatte hos våre kunder holder seg bevisste og forblir trygge IT–brukere.

Emilie Marie Mønster Ishøi

Emilie Marie Mønster Ishøi, Junior Product Manager

Fjord Base Gruppen har de ansattes årvåkenhet i hverdagen som fokus. De ansatte er siste ledd i våre sikkerhetskjeder og vi bruker XtraMile E-learning og phishing-simuleringer som verktøy for å få styrke laget og gjøre oss mest mulig robuste mot trusler og cyberkriminalitet.

John-Arne Nybakk

John-Arne Nybakk, IT Leder Drift

Venstre bruker XtraMile til internskolering av folkevalgte, tillitsvalgte og aktivister. Kvaliteten på vår digitale skolering løftet seg etter at vi byttet over til XtraMile. Vi er veldig fornøyd med plattformen.

Emilie Marie Sandra Yeomans

Emilie Marie Sandra Yeomans, Organiasjonsjef

Vi pleide å bruke 8 timer på opplæring av nye ansatte. Med XtraMile tar det mindre enn én time nå.

Gaute Holthe

Gaute Holthe, Spesialrådgiver

Gjør obligatorisk opplæring til en engasjerende aktivitet

Medarbeidere husker bedre

Medarbeidere husker bedre

Sørg for at medarbeidere tar til seg viktig informasjon om for eksempel compliance og IT-sikkerhet. Du kan legge inn spillbaserte quizer i e-læringsmoduler eller integrere Live Games i gruppeundervisning. XtraMile Games inneholder musikk, lyder og bilder som fanger oppmerksomheten.

La AI være din høyre hand

La AI være din høyre hånd

Har du dårlig tid? Da kan du bruke vår AI-funksjon for å lage et kurs på bare tre minutter, enten det er en onboarding-quiz eller et spill om IT-sikkerhet. Ferdige quizer kommer komplett med tekster, grafiske illustrasjoner og musikk. Du trenger bare gjøre de siste justeringene selv.

Tilpass XtraMile Games til dine behov

Tilpass XtraMile Games til dine behov

Du kan tilpasse XtraMile Games til dine behov med våre fleksible alternativer. Skreddersy spillet ditt ved å angi ønsket poengsum og nødvendig poengsum. Og ved å velge hvordan bilder animerer, enten de er fra biblioteket vårt eller du bruker dine egne.

Bruk spill i alle læringsmetoder

Bruk spill i alle læringsmetoder

Vi lærer forskjellig. Bruk XtraMile Games i ulike formater, i e-læring eller fysisk undervisning, for å øke effekten av opplæringen og sørge for at kunnskapen sitter.

XtraMile gjør spill til et effektivt læringsverktøy

XtraMile sørger for at opplæringen skjer smidig fra start til slutt. Det passer perfekt for HR-og IT-avdelinger som vil gjøre den obligatoriske opplæringen mindre av et ork, og mer av en suksess.

Miks og bland læringsmetoder

Selv om du bruker XtraMile Live Training så kan du gjerne forsterke kursene med andre læremåter.

Bruk e-læringsmoduler for å teste om deltakerne får med seg informasjonen. Eller legg XtraMile Games til fysiske kurs for å øke engasjementet. Det er bare fantasien din som setter grenser for hvordan du mikser og blander.

XtraMile E-learning

XtraMile E-learning

Lag engasjerende kurs tilpasset de ansattes behov, som de kan ta i eget tempo.

Lag leksjoner med interaktivt innhold, evalueringer og målinger. Slik at de både fullfører obligatorisk opplæring og husker kunnskapen de har lært

Les mer om E-learning
XtraMile Live Training

XtraMile Live Training

Sett personlig preg på opplæringen med fysiske leksjoner eller på webinar.

Du kan koble teamet ditt med ekspert i sanntid, så de kan ha interaktive diskusjoner, spørsmål og svar og praktiske læringsopplevelser.

Les mer om Live Training

Klar for å forbedre opplæringen, med mindre ressurser?

Finn ut hva XtraMile kan gjøre for teamet ditt. Bli en av de smarte bedriftene som bytter til en plattform dedikert til automatisert opplæring.