background shape

Engasjerende, effektiv og målbar e-læring

Nøkkelen til fantastiske læringsresultater i din organisasjon: Gi de ansatte, det mest effektive verktøyet for å lære. Vi gjør det enkelt for dine ansatte å lære, vi garanterer høyt engasjement, og du kan måle alt dere oppnår. Prøv e-læring som leverer resultater!

Group 9707-1
Group 9695

Nytt kurs på 1 time – Lag e-læring med OpenAI

Vi har integrert Open AI i forfatterverktøyet. Å skrive en god tekst tar tid, med kunstig intelligens, går det superraskt. Vet du temaet for kurset ditt? Da blir den eneste oppgaven din å lese og godkjenne e-læringsinnholdet.

Group 9698

100 % av organisasjonen fullfører IT-sikkerhetskurs

Hvis du har erfaring med e-læring i organisasjoner, vet du at den største utfordringen er å få deltakere til å gjennomføre e-læring. E-læring med lav gjennomføring, er like mye verdt som en bil uten hjul. Vi får knallgode gjennomføringstall fordi vi har fjernet hindrene for brukeren:

  • 5 minutter lange leksjoner konkurrerer ikke med andre arbeidsoppgaver
  • E-læringsleksjonene sendes til brukeren 2 ganger i uka. Brukeren trenger ikke å finne kurset
  • 1 klikk og du kan begynne å lære. Ingen brukernavn eller passord.
Group 9630

Gamification og Live games – øk engasjementet for e-læring

Klasseromskurs og webinarer med Live game øker E-læring kan være gøy og fargerikt, eller trist og grått. Vi leverer morsom e-læring som engasjerer, fordi det gir bedre læringseffekt for din virksomhet. Øk engasjementet med:
Gamification i e-læringskursene
Live games i e-læringskurset, som lar ansatte samles fysisk eller digitalt og konkurrere
Leaderboards og premiering av innsats

Les mer om live games

Lag kurs raskt og enkelt

Group 9652 Group 9686 Group 9685

La fagekspertene i din organisasjon lage e-læringskurs

plus sign
I XtraMile er det superenkelt å lage e-læringskurs. Det tar maks 30 minutter å lære seg hvordan du lager kurs. Ikke ansett én instruksjonsdesigner som skal lage alle e-læringskursene. La alle fagekspertene lage e-læringskurs. Bonusen er at det går mye raskere å få mange e-læringskurs i din virksomhet.

Automatiser opplæringen med et par klikk

plus sign
Har din virksomhet et onboardingsprogram, kurs for nye ledere, eller noen roller med krav til kompetanse? XtraMile passer på at alle får e-læringen eller kurset som er obligatorisk. Å opprette en regel tar under 1 minutt, etter dette skjer alt automatisk. Det sikrer en bedre opplevelse for ansatte, og færre manuelle oppgaver for deg.

Kursevalueringer: Få bedre innsikt med kunstig intelligens

plus sign
 Deltakerne gir stjernevalueringer og kommentarer på e-læringen. De skriftlige tilbakemeldinger er utrolig lærerikt for organisasjonen. Ved hjelp av kunstig intelligens klassifiserer XtraMile alle kommentarer, som positive, nøytrale eller negative. Du får en rask oversikt på alle tilbakemeldinger, og det mye enklere å trekke ut læringspunkter til neste e-læringskurs.
Group 9697

Fantastisk brukeropplevelse mobil, nettbrett og PC

En god læringsopplevelse betyr at du kan lære når du vil og på den enheten du vil bruke. Alle e-læringskurs du lager er automatisk tilpasset alle enheter og skjermstørrelser.
Vi lover våre kunder at vi alltid skal levere den beste læringsopplevelsen. Derfor investerer vi tungt i å utvikle av XtraMile. Slik at du er sikker på at du har det beste produktet i dag, i morgen og neste år.

Group 9632

Kombiner e-læring, instruktørkurs og spill

I XtraMile kan du bygge kurs som inkluderer e-læring, webinar, klasseromskurs, og Live Games. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan bygge e-læring. Her er noen eksempler fra våre kunder:

  • E-læringskurs for onboarding som også inkluderer fysiske møter med nye kolleger
  • Lederkurs som kombinerer e-læring og fysiske samlinger
  • IT-sikkerhetsløft for hele organisasjonen med kickoff på webinar og Live games.

Les mer om instruktørkurs

Group 9699

Rask oppstart – Hele organisasjonen er klar til å lære om 30 minutter

I XtraMile henter du ut gevinstene av digital læring fra dag 1. Å sette opp din kursportal er lynraskt: Det tar 5 minutter å sette opp en automatisk synkronisering av brukere og single sign-on(SSO). Vi har fantastiske kurs innen IT-sikkerhet, GDPR, Teams, Office. I tillegg har vi et superenkelt grensesnitt for administratorer. Dette gjør at du kan sende ut IT-sikkerhet til alle i din organisasjon 30 minutter etter du har signert.

Start i dag! Engasjer, lær og mål hva du har oppnådd!

Prøv XtraMile gratis uten noen forpliktelser.

Få en gratis demo

Sjekk også

Frame 96301

Instruktørkurs

Webinar og klasseromsundervisning som er sømløs for deltageren og sparer masse ressurser for deg.

Les mer
Frame 96302

Live Game

Gjør det morsomt å lære! Live games øker engasjementet og læringsutbytte i din virksomhet.

Les mer